As black as ash

Ga naar beneden

As black as ash

Bericht van Kishan op za sep 22, 2012 7:07 am

Met een van zijn grote voorpoten sloeg Aylan een schedel weg van een feline. Het rolde door het zwarte stof en kwam niet veel verder tot stilstand. De tijger liep door en schopte de schedel nog een keertje weg. Hij had er wel plezier mee met het weg smijten van de schedel. Dit was vroeger een van zijn favoriete spelletjes. Nog voor de hel losbarsten dan. De feline fronste zijn wenkbrauwen even bij de gedachte aan zijn geboorte clan. Ze hadden hem gedwongen te vechten. Gebeten en geslagen tot hij zich uiteindelijk moest overgeven als kleine welp en zich niet meer durfde te verzetten tegen de ouderen. Hij moest zijn eigen beste vriend bevechten en vermoorden. Aylan herinnerde het nog als de dag van gisteren. Hij voelde zich weer zoals toen. Zoals op het moment dat het leven langzaam uit zijn vriend droop en zijn eigen zilveren ogen tranen creëerde die langzaam over zijn gezicht rolde. Als hij die monsters nog eens zou tegen komen zou hij ze allemaal één voor één afslachten. Ze voor zijn poten laten dood bloeden en laten janken om genade. De tijger kwam weer uit bij de schedel en zette er een van zijn poten op. Hij zette zijn klauwen uit en drukte met al zijn kracht op de schedel tot deze in stukjes brak. Dat zou hij ook graag met zijn vader doen. Dat monster had hem het meeste pijn bezorgd. Daar zou hij voor moeten boeten. Kwaad sloeg Aylan een van de stukken schedel weg. Deze kwamen tegen de poot van een zwarte panter terecht. De tijger keek op en zijn blik ontmoete die van de andere feline. 'Niet verwacht jou hier te zien, Wish,' sprak de tijger terwijl er langzaam een kleine grijns op zijn gezicht verscheen. Echt groot was deze niet aangezien hij op het moment niet zo vrolijk was en geen zin had in grijnzen. Het liefst zou hij nu iemand zijn strot doorbijten. Ongeacht wie het was. Hij zou het zelfs bij zijn eigen clanleader doen.

Wish only

Kishan
The Wanderers

Aantal berichten : 371

Feline profile
Leeftijd: 6 Years
Partner: I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Overtuiging: Neutraal

http://wildestfelines.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: As black as ash

Bericht van Wish op za sep 22, 2012 7:46 am

Met snelle lenige passen gleed een schaduw langs de bomen van het woud. Zijn gouden ogen gefocust op het pad dat hij bewandelde. De dagen waren lang en heet. Af en toe viel de regen naar beneden, maar dat was zelden. Wish gleed even tot stilstand en gleed met zijn blik over de open ruimte, en bleef haken bij een gespierde tijger. Aylan. De naam van de tijger spookte rond in zijn hoofd, en wat hem nog meer opviel was dat 'ie met een schedel speelde. `Bent u niet te oud voor zulke spelen?´ Zei Wish op een honende toon toen de verbijzelde schedel zijn poten bereken. Nu je het zegt, was Aylan daar echt niet te oud voor? Hij was ouder dan Wish, en hij speelde het zelfs niet meer. Als Clan leader kon hij nou moeilijk spelletjes gaan spelen, right? Met lome passen slenterde de nachtzwarte panter naar Aylan en begroette hem met een kortaf trekje van zijn staart punt. `Hoe gaat 't?´ Vroeg de feline op een iets respecterende toon. Met zijn voorpoot schraapte hij wat aarde bij elkaar en bekeek de plaats nog eens goed. Blijkbaar was hij gearriveerd aan de kerkhoven. Hij liet zijn tong over zijn lippen rollen alsof hij net een lekker hapje op had, en keek dan weer Aylan aan. Zijn gouden blik strak gericht in de zijne, en liet een scheve lach op zijn gelaat verschijnen. Hij liet zijn lichaam dalen en ging zitten. Zijn staart rond zijn lichaam gekruld, en zijn oren op zij gevouwen. Wish was niet zo slecht zoals de meesten hem beschreven. Ja, hij leed een Clan die als de 'devils' werd beschouwen. Maar waarom zou hij zelf dan ook zo zijn? Wish had inderdaad meer van de slechtere kant weg dan van de goede. Maar hij was dan ook weer geen feline die leefde voor het moorden. Nog een keertje keek hij Aylan strak aan, en liet dan zijn ogen overschakelen op een paar bladeren die over de grond rolden.
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: As black as ash

Bericht van Kishan op za sep 29, 2012 8:50 am

`Bent u niet te oud voor zulke spelen?´ 'Che,' reageerde Aylan. Hij werd niet graag met u aangesproken. Hij hielt er niet zo van als andere zo beleefd tegen hem deden. Dan leek het net een gesprek tussen een stel oude zakken. En de tijger voelde zich niet zo heel erg graag oud. Aylan keek de zwarte panter ietwat doordringend aan toen hij richting hem op liep. `Hoe gaat 't?´ De tijger zwaaide eventjes met het zwarte puntje van zijn staart en haalde toen zijn kaken van elkaar om antwoord te geven op de gestelde vraag. 'Het had beter gekund. Ben niet bepaald in een goede 'mood', maar dat ter zijde. Hoe gaat het met jou?' Door ietsjes wilder met zijn staart te zwaaien gaf Aylan aan dat zijn leider beter een beetje afstand kon houden. Hij was namelijk niet altijd even goed in het beheersen van zichzelf als hij kwaad was. Vaak genoeg wilde er dan nog wel eens ongelukken gebeuren die niet zo goed afliepen. Alsof hij dan in een soort killer mode schoot. 'En hoe gaat het met de rest van de clan? Nog nieuws dat ik moet weten?' vroeg hij om zijn gedachte ergens anders te krijgen. Ook was hij niet zo heel vaak bij de rest van de clan. De tijger hielt zich liever in de schaduwen van de rest, maar als het moest zou hij er zo uitspringen en laten zien dat hij er was. Het clanleven was niet echt iets voor hem, maar zonder zou hij ook niet willen.
Aylan liet zijn achterste zakken en ging zitten in het zwarte zand. Zijn gestreepte staart legde hij langs hem op en krulde het zwarte topje omhoog. Zo kon hij zichzelf ook wat rustiger maken en het kwam hopelijk ook wat respectvoller over tegenover zijn clanleader. Tenslotte stond hij nog niet zo hoog in de clan.

______________

Misschien een beetje aan de korte kant

Kishan
The Wanderers

Aantal berichten : 371

Feline profile
Leeftijd: 6 Years
Partner: I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Overtuiging: Neutraal

http://wildestfelines.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: As black as ash

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum