I still have all of you ~

Ga naar beneden

I still have all of you ~

Bericht van Wish op za sep 22, 2012 8:29 am

Een toonloze zucht rolde over Wish's lippen. Met een van zijn voorpoten schopte de zwarte panter tegen een steentje dat niet ver weg al weer tot stilstand rolde. Er was momenteel geen kat te zien, niemand. En voor nu had hij geen zin om naar een van zijn Clan leden te gaan. Gisteren was een drukke dag voor hem, Wish kon beter zijn rust gebruiken maar dat deed 'ie niet. Waarschijnlijk zei een van zijn karakter trekjes dat hij moest voort werken. Met zijn gouden blik volgde hij de vogels die door de lucht vlogen. Vroeger speelde hij altijd dat 'ie een vogelsoort was en hij overal naar toe vloog. Dat 'ie alle problemen achter zich kon laten, en dat niemand hem meer kon pesten. Dat de scheldwoorden weg zouden sterven in de wind. Maar het was nou eenmaal een feit dat dat onmogelijk was, en nu had hij de behoefte er niet eens naar. Wish trippelde op een loom tempo verder en arriveerde niet veel later aan de Toendra. Vaak was hier wel prooi en andere voorwerpen te vinden, dus was er een kleine kans dat Wish zich niet meer zou vervelen. Hij duwde zijn snoet in de lucht en snoof de frisse geuren binnen. De verse geur van rendieren was toch het gene dat hem het meeste opviel. Nog geen seconde later nam de panter zijn sluip houding aan en nam kleine sierlijke passen. Geen idee waar zijn prooi zich nu bevond, en geen idee wat het was. Net toen 'ie sprong, vloog er een rendier voorbij en kaatste Wish tegen de grond. Puffend hees de feline zich recht en bromde het dier allerlei vloekwoorden na. Helemaal opgefokt strompelde de Clan leader weg, weg van al die elende!

+Akira
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Akira op za sep 22, 2012 11:54 pm

Ze zette een paar magere stapjes op het natte gras. Het was vroeg in de ochtend en de zon was nog maar net over de boomtoppen heen gekomen. De dikke dauwdruppels lagen nog op de bladeren en op het gras. Het maakte haar doorweekt en ze trok haar lip op in ergernis. Alsof het nog erger kon. Ze zette weer een paar stappen verder door het gras. De toendra lag al voor haar. Ze kon de dennenbomen al ruiken en de toppen al zien. Ze liet een klein grijnsje zien en ging toen over in een vlot drafje. Zo legde ze snel een flinke afstand af en ze kwam aan bij de grens. Ze hield halt en keek omhoog. De panter leek zo klein vergeleken met de bomen. Ze was niet groot maar ook niet klein. Ze was erg slank en gespierd. Ze vond dat haar geboorte element bij haar paste. Ze was snel en had een erg goed gehoor. Geen enkel geluid zou aan haar oren voorbij gaan. Ze haalde even adem en liep toen uiteindelijk de toendra binnen. Waarom ze hier was, was nog steeds een vraag voor haar. Zelf wist ze het niet. Haar poten hadden haar hier gebracht en ze was toch wel nieuwsgierig naar wat de toendra eigenlijk was. Daarom was ze dus hier. Ze knikte even in zichzelf. Dat leek het meest logische. Ze ging verder.

Ze plofte zuchtend neer. Het was toch minder interessant dan verwacht. Ze had gehoopt op enorme avonturen, andere felines tegen komen en pesten. Ja dat leek haar leuk. Maar hier was geen kip te vinden. Of vergiste ze zich nou? Ze spitste haar oren en hief haar kop zodat ze het nog beter kon horen. Ze hoorde een klein geluidje. Geknabbel aan bast van een boom, en geschraap van hoeven. Ze stond loom op en glimlachte kort. Misschien zou het toch niet zo saai zijn.
Haar gele ogen vernauwden zich en ze dook achter de grote platte steen. Het rendier snoof en hief zijn kop. Maar haar zwarte vacht zorgde voor camouflage die ze nodig had. Ze wachtte tot het dier weer verder ging met eten. Akira zette voorzichtig haar poten neer op de steen en torende nu boven het dier uit. Ze zette zich af en kwam neer op de brede rug van het rendier, dat woest heen en weer bokte. Ze had haar klauwen nog niet goed in het vlees geslagen en ze voelde hoe ze steeds verder weg zakte. Ze brulde laag en kreeg toen plots een steek in haar buik. De hoef van het rendier liet een doffe plek achter en ze viel op de grond. Ze krabbelde overeind en rende weer op het dier af. Maar het draaide zich om en begon uit alle macht te rennen. Maar Akira was snel genoeg om hem bij te houden. Ze ontweek zorgvuldig alle obstakels en liep in op het rendier. Dat gooide zijn benen nog een keer naar haar toe en ook dat ontweek ze. Plots knalde ze tegen iets op. Het was hard en gespierd en ze smakte met haar snuit tegen de grond. Ze sprong overeind en gromde naar degene die haar jacht had verpest. Het was een zwarte panter, een mannetje en iets ouder dan haar. Hij zag er sterk uit en uit zijn ogen straalde gezag. Ze stapte van hem af en draaide naar hem toe. 'Well.. well.. well.. wie hebben we hier?.'
avatar
Akira

Aantal berichten : 26

Feline profile
Leeftijd: 2 jaar en 11 maanden
Partner: Is there any one who dares?
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Wish op zo sep 23, 2012 2:13 am

Een ander zwart figuur daagde op. Met een lichtelijke geïrriteerde blik tilde hij zijn lichaam op en schudde alle aarde uit zijn vacht. `Wish,´ Zei de mannelijke feline op een droge toon en keek de andere zwarte panter droogjes aan. Natuurlijk wist Wish wie ze was. Zij was een lid van zijn Clan, Akira. Verder wist hij geen enkele informatie van de feline af, en eerlijk gezegd moest hij dat ook niet eens. Hij krulde zijn boven lip wat op en snoof de frisse lucht weer binnen. het rendier dat zo juist nog een zwarte panter tegen de grond had gestoot was nu al een eindje van hun weg. Waarschijnlijk zou het arme dier niet stoppen met lopen voordat hij het einde van de wereld in zicht kreeg. Een of ander dier zou 't wel te pakken krijgen. Wish mikte zijn blik op Akira en begroette haar met een kort trekje van zijn staart punt. `Wat doet u hier?´ Vroeg de Clan leader vervolgens op een lage brommende onder toon. Eigenlijk had Akira geen enkele reden om hier te zijn. Tja, jagen. Dat kon ze ook in het schaudw woud. Maar Akira kon tegelijkertijd dat ook aan Wish vragen. Wat hij hier deed. En het ontvlucht dat hij een leader was en dus meer zou mogen was echter een hopeloos fabeltje. Met zijn voorpoot schraapte hij nog wat zand bij elkaar, maar bleef de zwarte feline strak aan kijken. `Ik verwacht nog steeds een antwoord van je, jongedame.´ Kleine honende uitdrukkingen waren te vinden in zijn pure gouden ogen. Akira moest toch weten tegen wie ze bezig was hé? Of niet soms?
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Akira op zo sep 23, 2012 2:49 am

`Wish,´ Antwoordde hij. Maar Akira wist heel goed wie hij was. Toch zei ze het, want ze was ook nieuwsgierig. Wat deed hij eigenlijk hier? Waarom was hij niet bij de rest van de clan? Misschien om dezelfde reden als zij. Ze wilde weg zijn van al die drukte en wederom.. Haar poten hadden haar hierheen geleid. `Wat doet u hier?´ vroeg hij vervolgens op een lage brommende toon. Ze dacht eventjes na. Eigenlijk had ze geen zin om te praten, maar het was en bleef haar leider. Dus het moest wel. Ze hield hem goed in de gaten en hij haar ook. Hij schraapte met zijn poot zand bij elkaar en keek strak naar haar. Maar ze voelde zich niet ongemakkelijk. Ze had zichzelf bijna getraind om gevoelloos te kunnen zijn op bepaalde momenten. En dat was ze nu aan het doen. `Ik verwacht nog steeds een antwoord van je, jongedame.´ zei hij. Ze zag zijn ogen glimmen en wist dat ze toch even moest dimmen. Ze boog dan toch eindelijk haar kop ietjes en keek naar boven naar hem. 'Ik heb hier aan het jagen Wish.' zei ze onverschillig en keek weer op haar normale lengte naar hem. Ze was een goede jager, snel genoeg. Maar net zoals elke feline mislukte het wel eens. Dat was dood normaal. Maar het betekende niet dat ze het minder erg vond. Ze was nog steeds lichtelijk geïrriteerd. Ze hoorde heel vaag nog de hoeven van het rendier dat op de stenen trommelden. Alsof het haar uitdaagde. Ze liet een onhoorbare grom horen. 'Maar ik kan hetzelfde aan u vragen' zei ze en hield haar kop schuin. Ook al was het haar leider, ze was een bleef een onbeleefde feline. Dat was haar aard en daar moesten anderen maar rekening mee houden. Maar ze was in ieder geval een geval apart..
avatar
Akira

Aantal berichten : 26

Feline profile
Leeftijd: 2 jaar en 11 maanden
Partner: Is there any one who dares?
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Wish op zo sep 23, 2012 3:08 am

De 'beleefdheid' van Akira was toch het gene wat voor Wish grotendeels opviel. Ze mocht misschien slecht gezind zijn, of gewoon een onbeleefde panter. Zulke woorden gebruikte je gewoon niet tegen je leader. Een feline die hoger stond dan jij zelf, die zich naar boven had moeten vechten. `Ooh ik? Stelt U dan je eigen Clan leader op de prijs dat 'ie zijn eigen Clan verraad?´ Klonk zijn stem hoog uit, zelfs boven de prooi geluiden die rondom hen heersde. Zijn staart trok lichtelijk geïrriteerd geen en weer. Maar zijn blik had echter nog steeds dezelfde gouden, honende tinteling. Wish was geen feline waar je mee kon sollen of beet nemen. Hij was dan ook weer niet iemand die op schepte met zijn rang, maar af en toe was dat blijkbaar van belang om sommigen feline's in bedwang te houden..
`Jagen,´ Beaamde de nacht zwarte panter vervolgens met zijn blik strak gericht op Akira. Probeerde ze hem echt onder druk te zetten? Nee, zelfs zij was daar niet dom genoeg voor. Iedereen wist wel hoe Wish vroeger gepest en geplaagd werd, en hoe moeilijk je bij hem op z'n teentjes geraakt. Maar té ver, is en blijft té ver voor hem. Af en toe loopt de rivier ook over als er te veel water in zat. Wish schudde zijn hoofd en worp die gedachten weg van hem. Het was gewoon niet handig om daar aan te denken.
Het werd eens tijd om verder te jagen, en Akira mocht mee gaan met hem, of hier blijven staan piekeren.
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Akira op zo sep 23, 2012 5:25 am

`Ooh ik? Stelt U dan je eigen Clan leader op de prijs dat ie zijn eigen Clan verraad?´ zei Wish. Zijn stem klonk hoog en ze kromp kort in elkaar. Haar gehoor was gevoelig. Ze zag zijn staart die lichtelijk geïrriteerd heen en weer zwiepte. 'Natuurlijk niet' zei ze zo serieus mogelijk en probeerde verbaasd te klinken. Natuurlijk zou hij zijn eigen clan niet verraden.
Haar mondhoek krulde onmerkbaar omhoog. Oké Akira nu is het mooi geweest dacht ze. Ze was misschien wel brutaal, maar wist wanneer ze moest op houden. En ze vond dat ze haar leider nu wel genoeg gepusht had. Dus liet ze haar uitdagende houding varen en werd wat meer respectvol. Met haar staart laag keek ze naar hem.
'Jagen' antwoordde hij toen toch. Ze keek rond. Ze had niets geroken en niets gehoord of gezien. Ook een mislukte jacht dus. Haar maag knorde en ze slikte een paar keer. Haar keel was droog en ze had honger. Ze wilde weg en dit keer wel een prooi vangen. Maar ze besloot te wachten op haar leider. Hij schudde met zijn hoofd en Akira hield haar gezicht neutraal. Ze spitste haar oren en draaide haar hoofd in de richting. Ze hoorde weer de hoeven. Waarschijnlijk van het zelfde rendier. Ze richtte haar gele ogen vragend op Wish en zocht naar zijn blik. Ze glimlachte geheimzinnig. 'Wat zeg je ervan?' zei ze en draaide zich om naar het geluid. 'Zin om wat te eten?'

Dit keer zorgde ervoor dat ze voor het rendier kwam. Haar buik deed nog pijn en de plek schrijnde. Maar ze sloeg er geen acht op. Nu was het tijd voor de jacht. Ze sloop achter de rotsen en door de bossen heen. Het rendier zag haar niet. Ze wachtte op Wish en rende toen op het rendier af. Ze was razendsnel en sprong zo op het dier. Ze zette haar klauwen diep in het vlees zodat die haar er niet meer af kon gooien. Ze strekte haar nek om bij de zachte hals van het hert te komen maar kon er net niet bij. In ergernis brulde ze. Dan moest Wish het maar doen..
avatar
Akira

Aantal berichten : 26

Feline profile
Leeftijd: 2 jaar en 11 maanden
Partner: Is there any one who dares?
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Wish op zo sep 23, 2012 5:12 pm

Kleine details zoals droge bladeren, en varenstruiken die rustig heen en weer ruisde waren de dingen waar Wish het meeste op lette. Elk moment, elke seconde kon daar een ander wild of krankzinnig beest uit springen, en zonder dat Wish of Akira de kans kreeg zichzelf te beschermen, vermoorden. Wish was niet zwak, en Akira waarschijnlijk ook niet, maar. Uit ervaring wist 'ie dat verrassing aanvallen de beste waren, maar dan moesten ze ook nog werken. Hij wende zijn blik weer af naar de andere feline die ondertussen al weer een rendier was besprongen, en besloot maar d'r te gaan helpen. Hij wilde er geen touw aan vast knopen maar, kon Akira dit dan niet zelf afhandelen? Zijn gouden ogen volgde de twee dieren die aan elkaars lijf worstelde. Zou het echt van belangen zijn als 'ie zou helpen? En onhoorbare zucht rolde over de droge lippen van Wish. Nog geen seconde later vloog de zwarte grote kat op het prooidoier en sloeg het simpel dood, een rechte dodelijke beet in de nek van het dier. Deze keer niet lijden of laten bezweken onder zijn wonden, daar had hij nu eens geen zin in. Had Akira dat wel, kon ze er een nieuwe gaan vangen. `Well, mooie vangst Akira,´ Zei hij met een kleine plaag toon in zijn stem te herkennen. Ze hadden het samen gevangen, maar technis gezien had Akira 'm gevangen. Hij liet zijn staart in de lucht van links naar rechts zwaaien en draaide zich om zodat hij d'r recht kon aan kijken. `Die 's voor u, ik zal onderweg nog wel iets te pakken krijgen.´ Murmelde Wish en schraapte zijn keel weer wat. Zijn gouden blik strak op Akira gehouden.
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Akira op ma sep 24, 2012 9:07 am

Ze zette haar klauwen diep in het vlees zodat die haar er niet meer af kon gooien. Ze strekte haar nek om bij de zachte hals van het hert te komen maar kon er net niet bij. In ergernis brulde ze. Dan moest Wish het maar doen. Ze wachtte een tijdje maar haar greep verslapte geen moment. Toen kwam haar leider in actie en beet de nek door. Het lichaam verslapte en Akira liet los. `Well, mooie vangst Akira,´ zei hij en ze hoorde de plagende ondertoon in zijn stem. Ze liet een klein grijnsje zien. Zijn staart zwiepte van links naar recht en hij keek naar haar. `Die 's voor u, ik zal onderweg nog wel iets te pakken krijgen.´ murmelde hij. Ze fronste haar wenkbrauwen maar haalde al gauw haar schouders op. Meer voor haar toch? Ze knikte even en boog haar kop als bedankje. Daarna begon ze met eten. Alleen al de metalige geur van het bloed liet het water in haar mond lopen. Ze at snel en al gauw was het hert nog maar een klein beetje vlees en botten. Ze keek vragend naar Wish en deed een paar stappen achteruit. 'Weet je zeker dat je niets wilt?' vroeg ze en ze grijnsde kort. Haar tanden waren nog rood van het bloed en het gaf haar een ruig uiterlijk. 'Het is erg lekker' ze deed nog een paar stapjes achteruit zodat als hij nog wat wilde er gemakkelijk bij kon.

Het rendier was nu helemaal kaal en ze pakte het bij een van zijn knokkige poten. Ze slingerde het de bosjes in. Nu trok het minder aas eters aan en dus ook minder gezelschap. Maar toch was ze wel benieuwd waar Wish nu heen zou gaan. Waar hij heen zou gaan, zou zij volgen. Ze was toch wel benieuwd naar de clan. Wie er allemaal waren. Haar taak als Seconder nam ze erg serieus en wilde graag weten met wie ze allemaal te maken had. Ze draaide zich om naar Wish. 'Leid de weg' zei ze en haar ogen glommen mysterieus.
avatar
Akira

Aantal berichten : 26

Feline profile
Leeftijd: 2 jaar en 11 maanden
Partner: Is there any one who dares?
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I still have all of you ~

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum