You can't fear things that aren't there ~

Ga naar beneden

You can't fear things that aren't there ~

Bericht van Savage op zo sep 23, 2012 5:52 am

F▲T▲L__ERR✖R
vs MORDOR

Het kerkhof, een van de meest intrigerende plekken die Savage kende. Hij voelde zich één met deze plek, alsof ze elkaar begrepen. Allebei hadden ze iets te maken met dood en verderf, beiden waren duister. Dit was een van de weinige plekken waar de luipaard volledig tot rust kon komen. Voornamelijk dankzij het feit dat hier amper anderen hun kop durfden te laten zien, omdat het "eng" of "gevaarlijk" was. De halfdode bomen waren prima plekken om een middagdutje op te houden, en over de rottende botten moest je gewoon heen kijken als je geen sterke maag had. Besides, iedereen die hier lag was toch dood, dus gevaarlijk was het in de verste verte niet.
Vandaag gaf Savage de voorkeur aan de koele ondergrond van een omgevallen grafsteen, die bedekt was met een dun laagje mos. Hij strekte zich uit, liet al zijn spieren even loskomen, en nestelde zich daarna op zijn zorgvuldig uitgekozen rustplek.

» Ik kon er even niet meer uit krijgen, ik hoop dat je er wat mee kunt.
avatar
Savage

Aantal berichten : 95

Feline profile
Leeftijd: 5 years
Partner: L'amour, c'est pas pour moi
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: You can't fear things that aren't there ~

Bericht van Mordor op ma sep 24, 2012 5:37 am

Een dikke lage mist hing over het kerkhof, wat vaak zo was de laatste tijd. Dit soort plekken trokken toch dicht door de duidsternis, alsof de plek dat soort dingen naar zich toe trok. Evenals Mordor zich tot deze plek wel aangetrokken voelde, er kwam bijna nooit iemand. En als er iemand kwam dan waren het meestal katten naar zijn karakter, met wie hij een waardig gesprek kon voeren. Maar bijna nooit, want de rust hing bijna net zo dik als de mist rond deze plek. Mordor liep in een slakken tempo langs de graven, zijn ogen naar de grond gericht. Zijn manen bewogen mee op het ritme van zijn pas. Mordor had dikke donkere manen, als teken van een volgroeide mannetjes leeuw. Zijn lange staart raakte even de koude grond, maar hij hief hem alweer fiers op toen hij een plotse geur rook. Panter. Was zijn eerste gedachten. Vroeger was het zo in troepen dat als leeuwen panters tegen kwamen dat ze werden gedood, tenzij er een boom neerbij was en ze konden vluchten. Maar nu sinds alles verandert was, is ook dat verandert. Vreemde soorten zoeken andere soorten op, rare combi's en wie weet wat nog meer. Mordor tijgerde nader de geur, en zag bij een omgevallen grafsteen een Panter liggen. Totaal onopgemerkt naderde Mordor zonder enige twijfel de kat. Hij schudde met zijn massieve manen bos en ademde diep in en uit, door die geluiden zou de kat hem wel opmerken. Dan was het aan de panten om een gesprek aan te gaan, of te vluchten. Mordor wachtte enkel geduldig af, neerkijkend op de vreemde kat.
avatar
Mordor

Aantal berichten : 76

Feline profile
Leeftijd: 5 Years.
Partner: I believe in hate at first sight.
Overtuiging:

http://www.beinghuman.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: You can't fear things that aren't there ~

Bericht van Savage op di sep 25, 2012 3:59 am

F▲T▲L__ERR✖R
vs MORDOR

Het was Savage gelukt om al snel in een diepe slaap te belanden. Op dit moment had hij geen controle meer over zijn gedachten. Slechte dromen, goede nachtmerries, allerlei dingen schoten door zijn kop. Af en toe maakte hij een onrustig geluidje, trok hij met zijn oren of zwiepte zijn staart in een reflex van links naar rechts. Hij droomde over zijn jongere jaren, waar hij zo vaak over droomde. Hij was altijd al een eenling geweest toen hij klein was. Hij had een vader en moeder zoals ieder ander wezen, alleen kon hij ze zich niet meer goed herinneren. Waarschijnlijk omdat hij bijna nooit met ze was opgetrokken. Het liefst ging hij in zijn eentje op onderzoek, fijn, zonder dat gezeur van anderen aan je kop.
Op vroege leeftijd had het luipaard al nogal bloederige ideeën over zijn leven. Het genot van het doden van een prooi voelde zo overweldigend, dat hij al gauw op zoek ging naar grotere slachtoffers. Hulpeloze soortgenoten, grote prooidieren die nog veel te groot waren voor zo'n kleine kitten, daar bracht hij zijn moordende jeugdjaren mee door. Hij haatte alles en iedereen, omdat alles en iedereen hém haatte. Waarom ze dat deden, had hij nooit geweten, maar hij had zich altijd al ongeliefd en genegeerd gevoeld. Daarom was hij nu ook zo kil tegenover anderen. Zij verdienden zijn respect niet als het niet wederzijds was.
Op een gegeven moment werden onophoudelijke trillingen vanuit zijn snorharen doorgegeven aan zijn hersenen. Geïrriteerd dat hij uit zijn slaap was gewekt, opende Savage één van zijn ogen, waarna hij meteen overeind schoot met een luide brul. "Wat ben jij van plan?" was het eerste wat hem te binnen schoot. Een immens grote leeuwenkop had zojuist boven zijn kop gehangen, waarschijnlijk klaar om de kop van het luipaard door te bijten. "Of beter gezegd; wat wás je van plan?"
avatar
Savage

Aantal berichten : 95

Feline profile
Leeftijd: 5 years
Partner: L'amour, c'est pas pour moi
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: You can't fear things that aren't there ~

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum