IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Links

Links naar verschillende topics kunnen hier
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Groups

Group stuff here
Team
Administrators
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Moderators
Theme

Theme van het forum

Deel | 
 

 When two meet in this darkness.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Siren

avatar

Aantal berichten : 30

Feline profile
Leeftijd: 1,2 years
Partner: Don't mess with me, boy.
Overtuiging:

BerichtOnderwerp: When two meet in this darkness.   za sep 29, 2012 8:07 am

Haar snorharen bewogen kort in de vochtige lucht. Ze hield haar ritmische pas in en zette haar voorpoten zelfverzekerd uit elkaar. Alhoewel, zelfverzekerd was het niet echt te noemen. Haar kop ietwat naar beneden hangend keek ze sluw om zich heen. Onder haar stroomde een klein beekje. Het geluid van het water was momenteel het enige wat te horen was. De duisternis van het Shadow Woud slokte haar als een dovende vlam in zich op. De luipaard sloot haar ogen in een fractie van een seconde om ze daarna weer even vlug te openen. Ze fronste even. Alles om haar heen was donker en verlaten. Haar uitstekende zicht kwam vooral in de nacht ook goed van pas. Siren zakte kort door haar achterpoten. Met haar blik strak gericht op de overkant sprong ze snel en lenig de lucht in, waarna ze door een techniek van haar poten weer geluidloos op de grond van de overkant terecht kwam. Zonder een moment stil te staan liep ze in een draf pasje verder die langzaam overging in een rustige loop pas. 'De stilte hier..' fluisterde ze zachtjes tegen zichzelf. Het was kalmerend op een of andere manier.
Nog niet zo lang was Siren in dit gebied aangekomen. Vanwege haar geboorte-element was ze het liefste in donkere plekken, alhoewel een normale plek ook geen probleem was. Haar mondhoeken krulde in een kleine glimlach. Er was helemaal niemand die ze hier kende.. Misschien dat daar binnenkort nog verandering in zou komen. Maar wie kwam er nou in zo'n plek? Helemaal niemand, behalve misschien een paar eenzame zwervers. Net als zij.
Plotseling, nog net voor ze zich kon omdraaien voelde een stel klauwen in haar schouders geboord worden. Een adrenaline stoot zorgde ervoor dat ze zich met een grauw kon omdraaien en onder woest geschud zichzelf naar achteren kon laten deinzen. Haar pupillen werden nog groter dan ze al waren om snel op te vatten wie of wat haar was aangevallen. 'Wie ben je, en wat moet je van me!?' Hijgde ze ietwat bot uitgesproken. In haar ooghoeken merkte ze de feline al snel op..

[Open voor everyone ;D]
Terug naar boven Ga naar beneden
 
When two meet in this darkness.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Zuiden :: Deathsong Forest-
Ga naar: