Introduce a little Anarchy

Ga naar beneden

Introduce a little Anarchy

Bericht van Solomon op ma aug 13, 2012 5:49 am

'Sta op, achterlijke hond dat je bent. Sta op.' Een jonge Jaguar kreeg de zoveelste beet in zijn nek voor vandaag. Zijn nek bloeden hevig en het bloedd stroomde over zijn hals naar de grond. 'En wat als ik het niet doe.' Gromde hij kwaad. De grote Jaguar die voor hem uit torende keek hem kil aan. 'Dan lig je morgen dood in de rivier.' Een huivering ging door het lijf van Solomon. De rivier. Een snel stromend gevaarte met ijs, maar dan ook echt ijskoud water. Alle grote katten die de training niet overleefde, of te zwak waren werden daar in gegooid. Moeizaam stond de jongen Solomon op. Hij moest toch wat, hij moest zijn vader zien te omzeilen. 'Zielig misbaksel. Ik vraag me nog steeds af waarom ik je bij die zwakke moeder vandaan heb gehaald.' Dat pikte Solomon niet. 'Mijn moeder was veel beter dan jij, beul.' De oudere kat grijnsde enkel. Hij greep zijn zoon bij zijn nek en siste. 'Jou moeder was een varken. Een vieze teef die zich liet dekken door iedereen.' De jonge kat gromde, trok zijn kop los uit de bek van zijn vader en draaide zich om. 'Je bent zwak Solomon. En dat zal je altijd blijven.' Riep zijn vader hem nog na, terwijl de jonge reu wegrende voor zijn leven. Een klein spoortje bloed liep over zijn snuit heen.'

Een middeljarige kat liep door de lichte sneeuw van de Toendra. Hij was net de grens overgestoken, maar had nog geen enkel gezelschap gezien. Herinneringen uit zijn pijnlijke verleden stonden hem duidelijk voor de geest. De dag dat hij definitief zijn vader de rug had toegekeerd. Hij keek even scheel naar zijn snuit, waar een licht wit streepje te zien was. Een merkteken, zoals hij het zelf noemde. Het teken dat zijn vader hem gaf, als mededeling dat hij hem ooit nog terug zou pakken. Ruim 2 en een half jaar geleden, toen zijn zusjes en moeder werden vermoord. Bijna 1 jaar was hij in training bij zijn vader, om een moordmachine te worden. Een killer. Solomon huiverde, hij had een hekel aan dat woord. Niet dat hij extreem goed was of zo, hij was meer neutraal met een duister randje. Een slechte en vervloekte jeugd had hij gehad. 1 jaar geleden was hij gevlucht bij zijn vader, toen had hij hem dit teken mee gegeven. Nu wist hij dat zijn vader dood was, gestorven in de strijd. Blijkbaar was de grond waarop hij stond niet stevig genoeg geweest en was hij in het ravijn gevallen. Solomon had geen traan laten vallen. Hij had een hekel aan zijn vader. Zeker nadat hij zijn moeder een varken had genoemd. Een vieze teef. Dat was bij hem in het verkeerde keelgat geschoten. Hij gromde zacht, terwijl hij verder door de lichte sneeuw liep. Misschien kon hij hier overnieuw beginnen. 'Indtroduce a little Anarchy.' Zei hij zacht. Hij zou zijn verleden achter zich laten, en zich richten op de toekomst.

Inspiration song >>
avatar
Solomon

Aantal berichten : 19

Feline profile
Leeftijd: 10 Years.
Partner: -
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Introduce a little Anarchy

Bericht van Kishan op di aug 14, 2012 12:16 am

Aylan zwierf over de besneeuwde toendra. De witte ondergrond kraakte zacht onder het gewicht van de grote tijger. Het bleef voor een moment aan zijn poten plakken en viel vervolgens weer voor de tweede keer neer op de grond. Er was geen vogeltje of ander dier te bekennen. Het was gewoon een grote, kale vlakte met hier en daar wat heuvels en plantjes. De heuvels stelde weinig voor. Net als de planten die niet veel hoger kwamen dan de hoogte waarop het witte puntje van Aylans staart hing. De kat kende dit gebied op zijn duimpje. Hij zwierf hier nu al 2 jaar rond. Jagend op rond trekende dieren die opzoek waren naar vers gras. Ze trokken vaak in grote groepen rond en waren dus ook makkelijk te vinden. Er was altijd voedsel in overvoed en kon hij het vaak rustig aan doen. Totdat ze weer weg trokken. Dan moest hij richting de bossen trekken om aan zijn eten te komen.
De mond van de Siberische tijger was wat geopend waarbij zijn twee onderste hoektanden duidelijk zichtbaar waren. Zijn twee witte ogen bespeurde het gebied af naar een volgende prooi, maar vonden iets heel anders. Iets wat hij al een tijdje niet meer had gezien op deze vlakte. Een jaguar. En het leek nog een vrij jonge kat te zijn. Waarschijnlijk zo rond de twee jaar, maar Aylan was niet echt heel geweldig in leeftijden schatten dus kon hij er nog wel eens flink naast zitten. Hij liep recht op de nieuwkomer af. Zijn hoofd relaxt wat laag hangend en zijn oren naar voren gericht. Aylan hoorde de jonge kat nog wat zeggen maar kon het niet helemaal goed verstaan. 'Zo zo.' De tijger hielt halt op een aantal metertjes afstand en keek de nieuwkomer recht aan. 'Er is nieuw bloed op de vlaktes verschenen,' sprak hij met een neutrale toon.

Moet er nog een beetje in komen ;3

Kishan
The Wanderers

Aantal berichten : 371

Feline profile
Leeftijd: 6 Years
Partner: I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Overtuiging: Neutraal

http://wildestfelines.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Introduce a little Anarchy

Bericht van Amira op za sep 22, 2012 4:59 am

Een grote zwarte panter liep onrustig over de vlaktes van de toendra, denkend aan zijn verleden, denkend aan waarom hij hier was, ze had wat littekens en keek recht vooruit en snel-wandelde over het dunne laagje sneeuw. Opeens keek ze op, wat rook ze daar? katachtigen? 'hu...' zei ze verbaasd... Na al die tijd dat ze rondtrok over de gebieden had ze maar weinig katachtigen gezien. Nieuwschierig rende ze de kant van de geur op, struikelde bijna over een glipperig stukje ijs en rende door. Uiteindelijk kwam ze aan bij de katachtigen en glimlachte zwakjes 'Hallo.. I.. Ik ben Amira' zei ze verlegen en zeker wetend raar aangekeken te worden door haar verschijning die zo opeens was


-Ben nieuw.. moet het nog leren :3

Edit Aylan: je moet 5 volle regels schrijven. Dit valt dus onder spam ;3
avatar
Amira

Aantal berichten : 1

Feline profile
Leeftijd:
Partner:
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Introduce a little Anarchy

Bericht van Solomon op wo sep 26, 2012 5:23 am

Zijn ogen vormde spleetjes toen hij nog geen 10 meter bij hem vandaag een schaduw zag opdoemen. Solomon spande zijn spieren aan klaar om te laten zien dat hij geen aaibaar katje was. Toen de kat eenmaal naderde veranderde zijn houding iets, deze tijger was ouder en groter dus een kans tot gebied claimen had hij hoogst waarschijnlijk niet. Hij kon zich echter neutraal opstellen, en afwachten de de tijger van hem verwachte. Maar het leek hem niet dat dit gebied van hem was, want dan had hij het wel geroken. Hij had immers zijn eigen geur overal achter gelaten. De tijger sprak, Solomon luisterde en kwam te zitten. ’Zo zo.' Solomon trok ligt een oog op, en keek wat droog. Hij liet zich niet intimideren door de oudere kat, hij reageerde verder niet op de nadrukkelijk zozo. 'Er is nieuw bloed op de vlaktes verschenen,' Solomon keek de tijger nog steeds droog aan, maar zijn blik vervormde naar een rustige gezicht, waarna hij zijn mond opende om te spreken; ’Waar?’ Solomon was niet bepaald nieuw, hij had immers zijn geur overal achter gelaten. In dit gebied was hij inderdaad nooit eerder geweest, maar hij was niet nieuw. Solomon keek wat sloom achterom om te kijken of er niemand achter hem stond. Nee niet het geval. Jammer. Solomon opende zijn muil, waarbij zijn lange witte tanden zichtbaar werde, vervolgens likte hij met zijn roze kleurige tong over de lange tanden. Met een klap sloot hij hem weer. Solomon keek naar de kat, haast starend. Het kon hem niet zoveel schelen wat hij van hem vond. Hij zat nu goed in zijn vel, en voelde zich niet ongemakkelijk. Er was immers geen rede om zich zorgen te hoeven te maken, de kat had geen aggresieffe houding.
avatar
Solomon

Aantal berichten : 19

Feline profile
Leeftijd: 10 Years.
Partner: -
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Introduce a little Anarchy

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum