Geboorte element

Ga naar beneden

Geboorte element

Bericht van Kishan op za jul 21, 2012 6:32 am

Het geboorte element
Het geboorte element heeft niks te maken met krachten die je kan bezitten of kunt besturen. Bij geboorte element is een bepaald aspect van je feline veel beter ontwikkeld dan bij anderen. Hieronder kan je zien wat er beter is ontwikkeld bij het geboorte element dat je kiest.

Element en sterkte punten
Fire - Lenigheid - zicht
Je feline is uitzonderlijk lenig. Leniger dan de rest van jouw soort. Je kan je makkelijk op elk terrein begeven zonder moeite te hebben om vooruit te komen. Je zicht is geweldig dus je ziet alles op de donkerst plekken. Wees echter wel voorzichtig op zonnige dagen! Al dat felle licht kan je verblinden.

Water - Uithoudingsvermogen - Smaak
De hele dag door rennen is voor jou geen probleem. Je hebt altijd genoeg energie voor de jacht en je buit zal zeker lekkerder smaken, maar het is ook handig bij de jacht. Geef een lik aan een spoor op de grond en haal er meer informatie uit over het dier dan je zou kunnen met je reukvermogen.

Lightning - Snelheid - Gehoor
Je bent veel sneller dan alle andere. Geen geluid ontgaat jouw oren. Zelfs de stilste muis komt niet langs je op. Ironisch genoeg houdt je niet van donder of luide plekken.

Earth - Kracht - Tast
Je bent iets breder gebouwd dan de rest van jouw soort, maar dat is niet gek met al die kracht die je lichaam bezit! Jammer genoeg ben je door al die kracht wel iets langzamer dan de rest. Gevechten zijn voor jou geen probleem, maar wonden zullen meer pijn doen dan bij anderen.

Wind- Intelligentie - Reuk
Je bent over het algemeen veel slimmer dan andere felines.
Je reuk is ook veel sterker dan bij andere en is handig
bij de jacht, maar het is vervelend als de omgeving stinkt.

Kishan
The Wanderers

Aantal berichten : 371

Feline profile
Leeftijd: 6 Years
Partner: I love you as certain dark things are to be loved, in secret, between the shadow and the soul.
Overtuiging: Neutraal

http://wildestfelines.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum