The begin

Ga naar beneden

The begin

Bericht van Wish op wo sep 19, 2012 5:21 am

Zijn gouden ogen gericht op een blaadje dat de hele tijd mee zweefde op het ritme van de wind, gaf hem een rustig kalmerend gevoel. Echter deerde het hem niet echt zeer of 'ie nou goed gezind was of juist slecht gezind. Wish legde zijn oren plat in zijn nek en trippelde voort. Zoals normaal was er geen enkele Feline te bekennen, en daar was hij redelijk blij voor. Hij was niet eentje die van grote druktes hield, of dat er iemand was in zijn bijzijn. Je moest jezelf maar prezen als hij je wel mocht. Een lichte zucht rolde over zijn lippen toen een zwakke geur van Feline zijn kant op vloog. Geïrriteerd trok de zwarte panter zijn lip op en rukte zich om. Zijn staart zwiepend achter Wish, en zijn gouden blik strak naar voren gericht, afrvragend wie er was.

Een licht gehijg was hoorbaar door het donkere woud. Ondanks zijn goede fysiek kon de kat niet voor eeuwig blijven door rennen. Dat was niet voor hem. Hij was eerder vurig. Hij versmalde zijn pupillen tot kleine spleetjes en probeerde door de zwarte schemeringen heen te gluren. Zo net had 'ie nog iets gehoord, wat dat wist 'ie niet zeker. Het leek op het bezoekje van een onbekende Feline, maar tot nu toe was er nog niemand opgedaagd. Lichtelijk nieuwsgierig slenterde de zwarte Feline naar voren en stak zijn neus door een van de struiken.

-Sorry flut, OPEN-
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The begin

Bericht van Emble op do sep 20, 2012 8:53 am

Soms zijn vragen het antwoord, alleen vragen zijn onodig.
Waarom zou je nog vragen stellen? Als je eerst naar het antwoord zoekt.
Je moet geen vragen stellen, dat maakt alles in gewikkelder.
Je moet je leven leven, zoals het lot het heeft bepaalt.
Waarom zou je luisteren naar de heiligen? Het maakt niet uit wat goed of fout.
Het lot heeft je toekomst al bepaalt.
Je kan je lot niet veranderen, want het lot weet dat je dat wil, het weet al je keuzes, en zo is het gemaakt.

Emble zetten haar voeten is de warme zandgrond van het woud. Ze genoot van alles hier. Het was donker, daar hield ze van! Zie leefde voor de duisternis. Haar voeten schoten over de grond. Plotseling hoorde ze een geluid. Ze rook een lichtelijk bekende geur, al kon ze er zou niet bij komen wie het was. Ze rende op een boom af, en sprong er gemakkelijker in. Ze tuurde naar de grond. Ze zag een zwarte omtrek. Ze keek naar hoe de waas zich bewoog. Emble sprong geruisloos en behendig op de grond. Ze zag een zwarte neus door een van de struiken voor haar te voorschijn komen. Emble stapte naar voren. Ze hield haar hoofd schuin 'Hey, Wish' Sprak ze, met een lichte glimlach. Ze bekeek de clan leider van top tot teen, en keek hem vervolgens weer aan. 'Lekker aan het wandelen?' Vroeg ze. Ze keek om zich heen. Ze bekeek de bomen. Niks bijzonders te zien. Ze ging zitten, en begon haar vacht te wassen. Ze was vies. Emble was best wel netjes hier in, ze kon niet tegen een vuiltje op haar vacht. Zo dat was ook weer gedaan.

-inspi loos-
avatar
Emble

Aantal berichten : 29

Feline profile
Leeftijd: 3 jaar
Partner: -
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The begin

Bericht van Wish op za sep 22, 2012 12:49 am

Weer dreven zijn gedachtens weg. De laatste tijd was hij er niet goed bij, niet goed wetend wat er allemaal om hem heen aan de hand was. Gelukkig wist de zwarte panter nog wel hoe je een Clan moest leiden. Zijn pure gouden ogen gericht op een geel gespikkelde feline, vouwde hij zijn oren naar voor en begroette d'r rustig. `Geachte Emble, ik ben inderdaad rustig aan het wandelen.´ Zei hij op een rustige krakende ondertoon. Emble was een trouw lid van de Thoosa, aan haar had je wat. Maar ze was dan ook niet een van de goedste. Hij krulde zijn staart rond zijn lichaam en sierde lenig zijn gelaat met een neutrale lach. `En wat mag jij hier aan het doen zijn? Ook wandelen.´ Vroeg Wish aan de feline. Zijn gouden blik gekruist met de hare, afwachtend wat ze zou zeggen. Waarschijnlijk was ze niks speciaals aan het doen. De meeste gingen er gewoon op uit om te gaan jagen, of zoals Wish, gewoon een rustige wandeling maken. Met zijn voorpoot schraapte de mannelijke feline wat aarde bij elkaar en schopte het vervolgens weer weg. `Als je het niet erg vind ga ik straks jagen.´ Een schuine lach viel over zijn gelaat. Ze mocht in opstand gaan, maar hij was de baas. Als Wish wou gaan jagen, had Emble daar niks over te beslissen. De wind begon rustig met zijn vacht te spelen, en lieten zijn nek haren kriebelen alsof er duizende kleine beestjes in liepen. Wish tilde zijn brede hoofd weer op en keek de feline, genaamd Emble weer aan. Nieuwsgierig naar wat ze nu te zeggen had.

-Sorry hetzelfde x'D-
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: The begin

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum