{RPG} Blue Moon Horses

Ga naar beneden

{RPG} Blue Moon Horses

Bericht van L'aeri op vr sep 21, 2012 3:26 am

Op Blue Moon Horses speel je een paard in de gevaarlijke wereld van de blauwe maan. Hier kun jij zelf een paard bedenken, van geschiedenis tot uiterlijk, en door te schrijven kun jij jouw karakter bespelen. Stap jij deze gevaarlijke wereld in?

De schoonheid van het vervloekte leven, de angst voor donkere tijden, de liefde voor het onsterfelijke, dat vind je hier zonder twijfel op Blue Moon Horses. Ik zelf heb jaren in dit gebied geleefd, de schoonheid van de natuur hield mij hier vast. De bergen tegen de horizon met hun toppen langs de hemel, de rivieren die tussen de velden een weg kabbelen naar de zee, de klaprozen die iedere lente weer hun rode kleur bloot geven aan moeder natuur, de meeuwen die meedeinde over de wind en het lange groene gras waar wij paarden ons iedere keer weer tegoed aan doen. Een betere plaats is er niet, veulens opvoeden lijkt plots zo gemakkelijk. Onder het strenge toezicht van vier leiders is alles zo simpel, zo vertrouwd en zonder zorgen. Ik heb me steeds weer kranig verweerd tegen het vervloekte maar uiteindelijk werd ook ik, een statige sterke hengst, ingenomen door de bezitterigheid van de donkere bossen. Laat het me vertellen, mijn verhaal, mijn einde.
Lees verder op BMH


Blue Moon Horses


Lijstje:
Naam: Blue Moon Horses
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Paarden
Omschrijving: Op BMH kruip je in de huid van een paard in het prachtige gebied BMH. Toch is deze wereld niet zo mooi als het op het eerste gezicht lijkt. Vol van duistere geheimen en een blauwe maan die ongekende wezens uit hun hol laat komen.
Link: http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Eventuele banner/afbeelding: Op de site.
avatar
L'aeri

Aantal berichten : 33

Feline profile
Leeftijd: Seven months
Partner: Love me when I'm gone..
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum