I'm no good »open

Ga naar beneden

I'm no good »open

Bericht van Valor op wo sep 19, 2012 5:56 amDe wind speelde door zijn ruwe vacht terwijl hij hoger en hoger de bergen beklom. Zijn forse poot leunde op een glad rotsblok en zijn staart ging in de lucht om evenwicht te vinden. Een korte geïrriteerde grom verliet zijn mond. Een wolk van damp er achter aan. De bergen waren niet echt ideaal voor een leeuw met een lomp lijf. Het hoogte verschil zorgde er voor dat hij langzaam vooruit kwam. Ook het feit dat hij zo hoog zat maakte hem duizelig. Niet dat hij hoogtevrees had, maar het gebrek aan zuurstof eiste zijn tol.

Kleine steentjes vielen naar beneden toen hij zijn achterpoot verplaatste. De echo van de steentjes was nog lange tijd te horen. Het was verdacht stil, en Valor haatte het dat hij niet geruisloos kon bewegen. Kende dit gebied dan echt geen grasvlakte? Hij kneep zijn ogen tot speeltjes tijdens een windvlaag. Zijn vacht viel veel op in dit gouwe landschap. Weer gromde hij gefrustreerd. Waarom deed hij dit eigenlijk nog? Waarom bleef hij zichzelf testen? Altijd voor het uiterste gaan, Valor wist niet beter. Zijn ruwe levensstijl was niet goed voor hem, hij ging er langzaam aan kapot. Hij wist het, maar hij duwde het weg. Zijn wereld. Of beter gezegd, zijn systeem was fout. De manier van leven was fout. Maar hij wist niet beter. Hij wou niet beter weten.

Het was ingewikkeld. Andere vonden hem gestoord. Hij was gestoord. Vele littekens liepen over zijn lichaam door de dingen die hij zichzelf had aangedaan. Ze waren niet goed. Niet normaal. Met zijn goede oog tuurde hij in de verte. Bijna was hij boven. Nog enkel stappen en hij was op het hoogste punt dat een leeuw zou kunnen bereiken. De berg liep nog een stuk door, maar dat stuk was onmogelijk om te beklimmen, voor hem dan. Uitgeput plaatste hij zijn voorpoten op zijn eindbestemming en drukte de rest van zijn lichaam mee omhoog. Het uitzicht was spectaculair. Eindelijk kon hij zien hoe het gebied waar hij in was beland in elkaar stak. Tot zijn grote opluchting zag hij in de verte een woud. En misschien zelfs daar achter een grasland. Hij snoof en nam de geuren in zich op. De kou sneed in zijn neusgaten maar het boeide niet. De pijn voelde vertrouwd.

Vele geuren mengde zich in zijn neus, en van een werd hij niet blij. Als Valor een ding niet was het sociaal. En zo te zien had hij toch echt bezoek. Met een ruk draaide hij zich om en sprak met het vreemde accent dat hij had. “y'are enjoyin' the view?” sprak hij met zijn lage krakende stem. Hij rochelde zijn keel en spuugde een hoopje slijm gemengd met bloed uit. Zijn asgrauwe oog keek in de richting van de onbekende. Als zijn magere lichaam de tegenstander aankon, zou hij een gevecht niet uit de weg gaan.

open voor iedereen

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op wo sep 19, 2012 6:44 am

Een lichte grijns sierde zijn mond bij het zicht van de bergen. Wish was er vandaag op uit gegaan, even weg van alle drukte en gezever. Zijn Clan was actief, gezond, en sterk. Eigenlijk moest 'ie toegeven dat zijn leventje was compleet was. Elk stukje was gevuld, er kwamen er zelfs steeds meer en meer bij. Zijn pure gouden ogen waren gemikt op de twee bruggen die het hoogste punt van het landschap moesten voorstellen. De zwarte feline vouwde zijn oren naar achter en zette snelheid in de passen die hij nam. Aangezien een paar donkere wolken zich begonnen te stapelen in de lucht kon hij maar beter geen tijd meer rekken. Zijn staart zwiepend achter hem aan rende Wish de eerste gebieden over, en arriveerde uiteindelijk toch aan de bergen. Een goedkeurende uitdrukking was te lezen op zijn gelaat. Net zoals hij had verwacht. Moeilijk te beklimmen, en goede training dus voor redelijk jonge grote kat. Met een ongekende brute kracht haakte hij zijn voorpoot op de eerste stene, en trok zich zo verder op. De feline moest eerlijk toe geven, het was zwaarder dan verwacht, maar als je het niet probeert, weet je het nooit.

Eenmaal aangekomen hoogste punt wierp hij zijn blik naar de landschappen die onder hem uit heerste. De bergen waren eerder rotsen die klauwde naar de hemel, alsof ze de lucht wouden vastgrijpen en naar beneden trekken. Toen er een felle windvlaag tegen de zwarte panter blies, ving 'ie een sterke geur op. Echter was hij even té verward om de geur te kunnen oriënteren. Een gouden figuur stond in de verte, en als hij goed was moest de geur van hem komen. Lichtelijke nieuwsgierigheid borrelde diep van binnen op toen 'ie een paar stappen richting de leeuw zette. `Geachte onbekende, staat U bereid U naam te geven?´ Bromde Wish diep, en richtte zijn strakke blik op de leeuw.

avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Valor op wo sep 19, 2012 7:40 am


Uit de schaduwen verscheen een zwarte panter. De 2 gouden ogen vielen goed op vergeleken met de rest van de kleuren. In tegenstelling tot hemzelf paste de panter wel bij de omgeving. De zwarte vacht mengde zich haast met de donkere, gouwe achtergrond. Even keek hij opzei en zag dat de lucht er niet beter op werd. Hij keek terug naar de panter en zijn asgrauwe oog kruiste de gouden van de panter. `Geachte onbekende, staat U bereid U naam te geven?´ sprak de nog jonge feline in zijn richting. Hij lachte en slijm vloog uit zijn bek. Een angstaanjagend gezicht want zijn rug bolde onnatuurlijk. “Valor.” siste hij tussen zijn tanden door. “so now..” even slikte hij het slijm in zijn keel weg. “Ik heb jou mijn naam verteld, nu vertel jij mij de jouwe.” zijn accent was weer duidelijk hoorbaar. “fair game.” fluisterde hij er achteraan.

Even stonden ze zo in stilte. Hij wachtte af. Had geen zin om nog iets te zeggen. Waarom zou hij? Hij was deze vreemdeling niks verschuldigd. Hij wist niks van hem, en hij niks van Valor. Behalve zijn naam dan. Zijn onverzorgde manen hingen als slierten langs zijn lichaam. Nog even en het begon te regenen. Mooi, hij hield van regen. Regen was fijn, kou was fijn. Onprettig fijn.
Hij zuchtte en keek naar de panter tegen over hem. Het enige wat hem interesseerde was wat hij van hem dacht. De meeste zagen hem als gek, niet normaal. Niet gezond. Hij wist dat de kans groot was dat deze panter dat over hem zou denken. Maar dat kon hij nooit zeker weten. En misschien was dat ook wel beter zo.

FAAL D:

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op wo sep 19, 2012 8:02 am

Even leek het voor Wish dat de leeuw alleen maar kon spugen en snotteren, maar gelukkig kreeg hij toch nog wat verstaanbaar te horen. Ook al was het op een krakende toon. Hij spitste zijn oren meer naar voren en probeerde hem goed te verstaan. Sprak 'ie nou met een accent of dialect? Het zal wel.. Hij vernauwde zijn ogen tot spleetjes bij de uitdaging van Valor. `Wanna know my name boy? What you wanna do? Play a game?´ Zei hij deze keer met de iets schrille ondertoon te horen in zijn stem. Als hij wou gaan mind-playen, had Valor de verkeerde tegenstander uit gekozen. Met een paar simpele woorden kon Wish je zo rond zijn poot winden en je manipuleren. `Wish,´ Kwam er uiteindelijk uit zijn keel. Of het wel degelijk slim was om zijn naam te reppen, wist hij niet. Alsof hij dat moest weten. Iedereen mocht weten wie hij was, wat hij deed, en waar hij was. Zolang ze het maar niet té bont en blauw maakte kon Wish het nog slikken. De mannelijke feline liet zich zakken tot zithouding en liet zijn staart op de rotsige bodem vallen. Zijn blik nog steeds strak op Valor gehouden, alsof hij schrik had hem één seconde uit het oog te verliezen. De leeuw kon hem niks doen, nog niet eens een haar krenken. Oké, dat waarschijnlijk wel, maar tot bloedens slagen? Nee, dat nooit. Een valse lach verscheen op zijn lippen. Hij trok een wenkbrauw op en bleef de leuw koeltjes aan staren. `Nog iets interessants te zeggen?´ Het was duidelijk, Valor was niet echt een goede gespreks partner, niet dan? Wish snoof even de lucht in en ving de eerste tekenen van regen op. Vochtige lucht.
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Valor op wo sep 19, 2012 8:31 am

Met de woorden die de zwarte kat zei werd Valor's interesse in hem groter. `Wanna know my name boy? What you wanna do? Play a game?´ hij grijnsde zijn gele tanden bloot. “Ye don't want to go that way with me.”sprak hij ineens helder terug. “I can't control myself, Wish.” sprak hij er achteraan. De zwarte kat ging zitten. Valor was, al zei hij het zelf, in het voordeel. Hij was ouder, in de “bloei” van zijn leven. En hij was groter. Een leeuw. Al was hij een schande voor het leeuwen soort volgens zijn familie. Pffh, familie. Ze waren dood en dat was beter zo. Eigenlijk had hij ook dood moeten zijn, maar blijkbaar was zijn lot nog niet toe aan een einde. Ondanks dat hij mager was, was hij gespierd. Door al de dingen die hij zichzelf dwong te doen werd hij hard. Van binnen en buiten. Valor kon tegen een stootje. Hij genas snel en wist hoe zijn lichaam werkte. Deze panter onderschatte hem waarschijnlijk, maar dat was het domste dat je bij Valor kon doen. Hij was gek, maar niet zwak.

`Nog iets interessants te zeggen?´ vroeg de kat waarmee hij de stilte doorbrak. “Ik ben niet zo'n prater.” reageerde hij droogjes. “Ik ben meer een.. doener.” hij grijnsde naar de feline. “En jij?” zijn staart krulde vermakelijk heen en weer. Hij had lang geen contact gehad met andere felines en was blij dat hij een keer antwoord terug kreeg. Tegen jezelf praten was saai, en natuurlijk raar. Een leeuw hoorde niet in zichzelf te brabbelen. Maar hij wist inmiddels wat wel en niet hoorde. En hij viel altijd buiten het boekje. Alles wat hij deed was fout, en hij genoot er van.

Zachte regen druppels vielen op de grond. Nog geen enkele keer had hij zijn blik van Wish gehaald. Hij bleef hem aanstaren, wachtend op zijn reactie. Valor was een afwachter. Hij vond het leuk om te zien hoe andere op hem reageerde. Maar deze “tegenstander” was geen makkelijke. Hij wist net als hijzelf hoe je woorden moest gebruiken. Maar dat maakte dit gesprek juist leuk.

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op wo sep 19, 2012 8:50 am

Hij leek gek te zijn. Correctie, hij was gewoon een tikkeltje gestoord. Wish deed af en toe ook wel zo tegen andere, of zelfs tegenover vrienden durfde hij raar te praten. Wish was gewoon een en al een mysterie. Eens een mysterie, altijd een mysterie zeiden sommige feline's die hem kende wel eens. Hij schudde loom zijn hoofd en smeet die gedachte aan de kant. Daar was geen tijd voor, niet nu. `Who knows..´ Was zijn reactie. Even liet Wish zijn houding los en wierp een zijwaartse blik op de muffe wolken die ondertussen as leken te zijn. En zoals verwacht plofte de eerste regendruppels al tegen de aarde. Een geluidloos zuchtje rolde over zijn lippen. Was dit een en al een gein? Kom op.. Een klein beetje geïrriteerd wierp hij zijn blik weer op Valor en raspte zijn keel, die ondertussen snakte naar het water dat neer viel. `Ik heb dingen gezien die jij je niet kunt voorbeelden. Ik heb momenten beleefd waar niemand van kon dromen. Ik kan altijd wel over iets praten, en tegelijkertijd een actie ondernemen. It fits in.´ Lichte treiter reflecties waren te herkennen in zijn gouden ogen. Hij was geen pester, plager of zeiker. Nee, hij had genot van andermans leed, hij nam elke kans die hem werd aangeboden. Tja, Wish was eerder een mengeling van alles en nog wat. De ene dag waren zijn slechte karakter trekjes meer zichtbaar dan de andere dagen. Wispelturig. Maar toch, had hij een vast werk systeem. Hoe hij met alles om ging. Elk dier apart behandelde. En dat wist niemand, hij zag er misschien uit als een heel raadsel, maar diep vanbinnen had hij zoals elke feline wel een hart. Maar kon je dat bij sommigen minder goed opmerken.

Wish sloeg zijn blik tegen de grond en schudde zijn robuuste hoofd even door elkaar. `Zit jij in een Clan? Of leef je op je eentje.´ Een zwakke bevels toon was te horen in zijn stem. Met die toon sprak hij het meeste, aangezien 'ie vaak bevelen moest geven. Maar toch schepte hij niet op met zijn rang als Clanleader. Hij mocht misschien groot, sterk en slim zijn. Als je dan ook nog gaat opscheppen.. Zijn nekharen kropen even omhoog bij het rommelend geluid van de lucht. En dat zelfde moment verschoof zijn blik naar boven. Alles was grijs geschilderd met hier en daar paarse/gele licht flitsen. `Lightning and thunder, they both won't scare me anymore..´ Was het laatste dat 'ie zei voordat zijn blik weer ging rusten op Valor.
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Valor op wo sep 19, 2012 11:40 pmDaar stonden ze dan, 2 grote feline's. Ze testen elkaar met worden uit. Mindgame. Valor had de grote zwarte panter onderschat. Hij had verwacht dat het een standaard badass was. Zonder veel inhoud. Iemand die zogenaamd leefde om te moorden. Yeah right. Wolkjes adem verlieten zijn mond terwijl hij afwachtte op de reactie van de panter. Hij begon te praten over zijn verleden. Geen echte informatie gaf hij bloot, maar het gaf Valor een beeld van wie hij was. “It fits in.” eindigde zijn gesprekspartner. De goude ogen twinkelde, hij leek er van te genieten. Valor kuchte kort. “It fits in..” mompelde hij zacht. “hoe kan je oordelen over de dingen die ik heb gezien? Je weet niks van mij of mijn verleden. Niemand weet dat, want iedereen waarmee ik te maken had is weg gerot.” zijn staart krulde gefrustreerd. “Ik zeg niet dat mijn achtergrond moeilijker was dan die van jou, maar het is moeilijk om die te overtreffen.” zijn achtergrond was de reden dat Valor gek in zijn hoofd was, dat zijn systeem was aangepast. Het had alles bepaald. Hij kon het niet achter laten. Niet accepteren. Hij ging er langzaam aan kapot. Rotte van binnen weg, net als ieder ander die hij had ontmoet.

Even viel er een stilte. Wish draaide zijn hoofd. Valor vroeg zich af wat er nu zou gaan komen, hij had niet verwacht iets te vertellen over zijn achtergrond. Ook al kon Wish er weinig mee. Hij keek hem aan, het asgrauwe oog van hem keek in de gouden van Wish. Voelde hij nou sympathie op borrelen? Dat kon niet. Sympathie was slecht. Vrienden werkte niet in zijn systeem. Wish doorbrak de stilte. Valor keek hem aan. Gelijk vloog het gevoel van sympathie weg. “Ik zou je toon veranderen, kid.” begon hij kalmpjes. “Het maakt me niet uit wie je bent, maar vreemden bevelen elkaar niets.” Valor was altijd recht voor zijn raap. Hij hield er niet van als een vreemde dominantie uitstraalde. “Ik leef alleen, kid.” zei hij met een valse ondertoon. Als deze feline zo gewend was aan de baas spelen was Valor nog wel een uitdaging voor hem.

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op do sep 20, 2012 8:20 am

Hij durfde wel, niet dan? Wish mocht kiezen hor hij zich gedroeg tegenover andere. Hij koos zelf zijn wegen, en wende zelf de paden in. Maar hier en daar zei Valor wel iets dat klopte. `No-way.´ Antwoordde hij op het bevel dat 'ie zijn toon moest aanpassen. Hij dacht er nog niet aan! `Een Clanloze dus. Interessant.´ Zei hij met een scheve lach op zijn snoet geschreven. Als hij echt in geen enkele Clan zat, zou hij een andere levensstijl hebben. En dus andere kennis, die Wish nog niet in bezit had. Dus wie weet, kwam Valor hem nog eens van pas. Natuurlijk ging 'ie niet zomaar vragen wat hij allemaal wist, nee. Beetje bij beetje zou hij het van de leeuw kunnen los frutselen en zo dus alles te weten kunnen komen. Sluwheid was één van de tactieken die hij het vaakst gebruikte. Aangezien hij er ook goed mee overweg kon was het no-problem voor Wish.

`Heb je dan ooit in een Clan gezeten? Of er wel eens wat van gehoord..´ Zei hij rustig zonder zijn ogen op hem te richten. Als hij geluk had zou 'ie zelfs misschien meer zeggen dat dat Wish had verwacht. Hij tikte even met zijn staart op de grond en wierp zijn blik dan toch maar op Valor.

-Sorry moest gaan D;-
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Valor op vr sep 21, 2012 9:51 am


Valor kon het antwoord dat hij kreeg zien aan komen, natuurlijk ging Wish zijn gedrag niet aanpassen. Maar hij zou dat ook niet doen voor hem, en dat wisten ze van elkaar. De feline tegenover hem was wijs, sluw. Dat moest hij hem mee geven. `Een Clanloze dus. Interessant.´ zei hij met een misselijk makende grijns. “Oh, jij niet?” begon Valor schijnheilig. “Heb ik hier dan soms te maken met een clanleader? ” begon hij droogjes terwijl hij zich op zijn kont liet zakken. “Je houding verteld veel.” ging hij verder. Iets in hem zei dat hij wel het type was voor een hoge functie. Nu was hij dan wel gewoon aan het bluffen, kijken hoe er op werd gereageerd, maar er kon misschien een bron van waarheid achter zitten.

Nu leek het er op alsof Wish een interview met hem aan ging. Hij trok zijn neus op. “Ik ben niet het typ dat veel informatie geeft, laat dat even duidelijk zijn.” Valor gaf vaak wel informatie los, alleen op zo'n manier dat zijn gesprekspartner er niets mee kon. Hij verdraaide het zo waardoor niet iedereen het begreep. Zonder dat Wish het door had stelde Valor hem op de proef. Hij vertelde stukjes, die zo klein en nutteloos waren dat het moeilijk tot een verhaal kon worden samengesteld. Zijn tactiek van vertellen was anders, en verwarde de meeste andere feline's. Zijn mondhoek krulde een stukje omhoog. Eens kijken hoe deze panter in elkaar stak.

Mijn Clan, is weg gerot.” hij zei expres 'mijn clan.' zodat Wish wist met wat voor een soort feline hij te maken had. Maar misschien was het alleen om hem te laten geloven dat het 'zijn clan' was. In zijn hoofd spookte allerlei tactieken rond, maar voor nu hield hij het simpel, en vroeg wat over het clan leven van Wish. “How bout you?” zei hij in zijn moedertaaltje. Valor's staart krulde vermakelijk om zijn poten. Mindgamen, heerlijk.

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op za sep 22, 2012 12:38 am

Een simpele lach, zonder enige uitdrukking, sierde zijn zwarte gelaat. Hij ging het dus op de vuile manier bespelen? Dan zou Wish wel eens willen zien hoe werkelijk goed 'ie in zulke games was. Aangezien hij zelf er een grote ervaring mee had zou hij wel de meeste dingen kunnen belezen, maar weer al mocht de panter Valor niet onderschatten. Met een valse nieuwsgierigheid in zijn gouden ogen luisterde de Clanleader naar wat de solitair te zeggen had. En wanneer zijn zegje gedaan zou zijn, was het zijn beurt om de pion te verzetten. `Ik? Oh, ik ben een lid van de Thoosa Clan,´ Bromde Wish op een lage, iets krakende toon. Nee, hij zou geen informatie gaan lekken zoals dat 'ie de leader er van was. Eerst wou hij zien hoe de leeuw er mee om ging dat 'ie een Clan feline was. Dus hij zat in een Clan, of hij had een Clan? De spookzwarte panter vouwde zijn twee oren naar voor en liet zijn staart laag over de zanderige grond hangen. Misschien kreeg hij toch wat sappige verhaaltjes te horen? Je weet namelijk nooit.. `En hoe noemde die Clan dan, als ik vragen mag.´ Zijn ogen terug tot kleine, genieperige spleetjes versmald.

Ondertussen kletterde de regendruppels rond hem heen neer. Het gaf echt een rustgevend geluid, het had iets kalmerend. Niet dat Wish zo veel om regen gaf, het was nat. Vaak was de lucht dan donker, maar om die details stak 'ie zijn neus voor op. Het gene wat goed opviel van Valor was zijn asgrijze oog. Litteken? Zijn tong rolde even over zijn lippen, en hij lijmde zijn blik weer op Valor. `Spreek jij eigenlijk wel de waarheid?´
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Valor op zo sep 23, 2012 12:23 am


Dus, een Thoosa clanlid was hij. Interessant. Valor bleef rustig zitten en wachtte af wat de feline voor hem ging doen. Hij vroeg hoe zijn oude clan heette. Valor's lippen krulde vermakelijk. Die informatie ging hij niet geven. “Het doet er niet toe, de clan bestaat niet meer,” begon hij met een overdreven zucht. Intussen was het aardig hard gaan regenen en regendruppels dropen van zijn neus. Hij likte ze weg en schudde zich even uit. Niet dat het zin had, doorweekt was hij toch wel. De verkoelende druppels vielen neer op zijn warme spieren en het voelde verfrissend. Wish richtte zijn blik weer op hem, en hij deed het zelfde. Het zag er naar uit dat beide feline's de gedachten van de ander probeerde te kraken. De stilte was niet eens ongemakkelijk.

Wish openen zijn mond. “Spreek jij eigenlijk wel de waarheid?” vroeg hij. “Wat maakt het uit.” reageerde Valor kortaf. Zijn oog keek in die van hem, en een valse blik was van zijn gezicht te lezen. Wanneer gaf Wish het op? Wanneer zou hij ophouden met informatie zoeken, die hij niet zou gaan krijgen. Valor stond op en bleef na een paar stappen stil stil staan. Zijn zij was nu naar Wish gekeerd. Valor vormde zo een makkelijk doelwit. Maar het was allemaal om hem uit te lokken. Gek te maken. Dat was zijn systeem. Gek maken, misleiden. Hij wist niet beter.

Kort en falend

avatar
Valor

Aantal berichten : 47

Feline profile
Leeftijd: 5 fuckin' years
Partner: Like I wil ever love
Overtuiging:

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Wish op zo sep 23, 2012 2:02 am

Waarom bleek het echt te zijn dat Valor tegen hem loog. Hij kon beter zijn tijd nemen om zich nog eens te bedenken of het wel slim wax. Zo'n achterlijk toontje tegen Wish op te zetten. Een geïrriteerde blik schoof over zijn gelaat. De leeuw dacht dus echt met Wish te kunnen sollen he? Helaas pindakaas. De panter deed niet aan spelen, alleen aan vuile spelletjes. Hij schraapte zijn keel nog eens wat bij en vernauwde zijn gouden ogen tot fijne spleetjes. `Well, waarom is die Clan dan uit elkaar gegaan? Dat is toch wat je beweerde hé? Dat 'ie het niet heeft gehaald.´ Waagde hij nog eens een kans. Valor kende hem niet, en hij kende de leeuw niet. Maar Wish gaf nooit op zonder slag of stoot, en dat kon de leeuw maar beter gauw ontdekken. Valor deed precies de moeite écht om hem kwaad te maken. Maar, dat zou hem niet lukken. Wish zou dat spelletje niet mee spelen. Hij had geen zin om even te poseren als pion in Valor's spelen. Hij had wel wat beters te doen dan dat.

Wish snoof de lucht binnen en merkte op dat de muffe vochtige geur leek te minderen. Of zijn reuk vermogens begonnen zich aan te passen aan het rotte weer. Hij draaide zijn oren naar voor en bekeek Valor die zich in een héél gevaarlijke positie zette. Hij deed echt de moeite op Wish op z'n teentjes te trappen hé? Misschien werkte dat, misschien ook weer niet. `En hoe weet jij te overleven in je eentje.´ Zijn lippen een beetje naar boven getrokken bleef hij de positie van Valor bestuderen. Hij moest serieus gek zijn, omdat nou net hier te doen. Bij een volkome onbekende.

Zijn staart schuifelde even over de natte grond. De wolken begonnen af te brokkelen, en te stortbui begon ook al wat te minderen. Hij trok zijn wenkbrauw op en schakelde over naar staan stand. Het werd tijd om eens te vertrekken. Zijn spieren voelde stijfjes aan, maar hij liet Valor nog eerst zijn uitleg doen voor dat hij zou vertrekken, back home. En wie weet kreeg hij Valor wel over gehaald de Clan te joinen.

-sorry flut 8D-
avatar
Wish

Aantal berichten : 114

Feline profile
Leeftijd: 3 years
Partner: It's a thief in the night to come and grab you It can creep up inside you and consume you A disease of the mind, it can control you It's too close for comfort
Overtuiging:

http://horses-life.actieforum.com/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: I'm no good »open

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum